HTML

vérvaló

történetek amik meg lettek élve,álmodva,vagy egyszerüen csak szembe jöttek volna ,ha nem fordulok sarkon.nem lesz benne rendszer,kronológia.úgy jönnek majd sorba, ahogy eszembe jutnak.egyetlen dolog ,ami közös lehet bennük,hogy én írom le öket azzal a szilárd meggyözödéssel,hogy NINCS isten.a játék szabályait -anékül,hogy tudnánk-betartva mi vagyunk a teremtök ,magunk.

Friss topikok

  • matchstick : Filmet,filmet! (2008.08.23. 16:35) Nagyvárosi romantika
  • alitta42: egy napja nyitottam,bocs levinmarc ennyi idöm nincs.mire gondolsz,hogy egy van fenn?használd a csú... (2008.07.22. 21:26) Mandela 90 3/3

Linkblog

Archívum

Mandela 90 1/3

2008.07.21. 23:34 alitta42

Lesz itt szó születesnapról,egy retikülröl,fájdalmas sóhajokról,M.Schumacher-röl,egy arisztokrata tehetetlenségéröl,vukról,hiábavalóságról, meg ami kiszalad csak szavam ne felejtsem.

Már néhány nappal elötte minden róla szólt a városban.Akárhogy is 90 év önmagában is tiszteletet parancsol.Hát még ha tudjuk ebböl több mint 35 börtönben. Az ember  aki többet tett afrikáért ,mint bárki valaha.Csak tervezgettük,hogyan megyünk ünnepelni.A város hagyományaihoz híven koncertet ajándékozott a tiszteletére,amit a rádiók¨ha Jézus addig feltámad,ö is fellép!¨-szlogennel hirdettek.Épp ezen röhögtünk italok társaságában egy teraszon,mikor-ez mostanában egyre gyakoribb-frissen a városba érkezö,ismerösünk ismeröse befutott.Azzal az egyenes derékkal amivel csak,és kizárólag mi deli magyarok tudunk.Magabiztos volt,és mindent tudott-gondolta.  DJ vagyok-mondta.Tudtok valami jó programot a hétvégére?megyünk a mandela-koncertre,gyere velünk.-invitáltuk.kösz,én inkább néznék valami r&b helyet,egyáltalán milyen zenét játszik ez a Mandela?Sose hallottam.

Ilyenkor régebben vicsorogtam,és kikértem magamnak.Mostanában csak torkot köszörülök pincért hívok,és kikérem magamnak a fájdalomcsillapítót duplán,jéggel.Elvégre ez a tolerancia hazája.Csak  csendben teszem  hozzá  ,és  a hülyeség  kora.

A srác felejtös volt ,a koncert  annál inkább felejthetetlen.Nem is annyira  a középszerü fellépök,inkább a mai napig is tartó after party miatt.

Nem akarom túlbonyolítani.A hyde park -ot körülvevö,fal magassága,az elfogyasztott sör mennyisége,a csillagok állása,Bem apó hasonmása a koncerten,mind befolyásolták a végeredményt.Ami kettös lábszárcsont törés.

(folyt.köv.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mivanhamegse.blog.hu/api/trackback/id/tr48579145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása